Poniedziałek
- Zupa ogórkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Spaghetti mięsno warzywne, makaron.
- Kompot owocowy.
- Owoc.
Wtorek
- Rosół z natką pietruszki, pieczywo mieszane.
- Kotlet mielony, ziemniaki.
- Kapusta pekińska, papryka, ogórek z sosem maj-jogurtowym.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Środa
- Zupa kapuśniak, pieczywo mieszane.
- Kotleciki drobiowe z warzywami, ziemniaki.
- Fasolka szparagowa po amerykańsku.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Gyros drobiowy z sosem tzatziki, ryż.
- Surówka grecka(sałata lodowa, pomidor, ogórek, pestki słonecznika).
- Herbata owocowa.
Piątek
- Zupa z ciecierzycy, pieczywo mieszane.
- Naleśniki z serem i polewą śmietanowo – jogurtową.
- Kompot.
- Owoc.