Jadłospis – 12-16.03

Obrazek wyróżniający - stołówka

Poniedziałek

  • Zupa chrzanowa, pieczywo mieszane.
  • Kotlet słoneczny, ziemniaki
  • Marchewka z groszkiem.
  • Herbata owocowa.

Wtorek

  • Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
  • Zraz mielony w sosie własnym, kasza perłowa.
  • Buraczki czerwone.
  • Kompot owocowy.

Środa

  • Zupa barszcz czerwony, pieczywo mieszane.
  • Pierogi z mięsem i okrasą.
  • Surówka z ogórka i papryki.
  • Kompot owocowy.

Czwartek

  • Zupa rybna, pieczywo mieszane.
  • Kotlet schabowy, ziemniaki.
  • Kapusta pekińska, papryka i ogórek.
  • Kompot owocowy.

Piątek

  • Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
  • Makaron z twarogiem, truskawkami i polewą śmietanową.
  • Kompot.
  • Owoc sezonowy.