Poniedziałek
- Zupa ogórkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Spaghetti mięsno-warzywne, makaron.
- Herbata owocowa.
- Bułeczka z cynamonem.
Wtorek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Kotlet mielony, ziemniaki.
- Kapusta biała, papryka, ogórek z olejem.
- Kompot owocowy.
Środa
- Rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
- Kotlet z indyka z papryką i szczypiorem, ziemniaki.
- Marchewka z porem i sosem maj-jogurtowym.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa kapuśniak z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Gyros z sosem tzatziki, ryż.
- Sałata grecka z sosem winegret.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa z fasolki szparagowej z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Naleśniki z serem i polewą śmietanowo – jogurtową.
- Kompot owocowy.
- Owoc.