Poniedziałek
- Zupa pomidorowa z makaronem, pieczywo mieszane.
- Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
- Kapusta zasmażana.
- Herbata owocowa.
Wtorek
- Zupa brokułowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Pierogi z mięsem i okrasą.
- Sałata lodowa, pomidor, ogórek, pestki z sosem ogrodowym.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Kotlet schabowy w sosie chrzanowym, kasza jęczmienna.
- Mieszanka królewska na parze.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa szczawiowa z jajkiem i ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Fasolka po bretońsku, bułeczka zwykła.
- Jogurt owocowy.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Piątek
- Suchy prowiant.