Jadłospis – 25.02 – 01.03

Poniedziałek

  • Zupa szczawiowa, pieczywo mieszane.
  • Pulpet mielony w sosie pomidorowym, ziemniaki.
  • Ogórek kiszony.
  • Napar z mięty, miodu i cytryny.

Wtorek

  • Zupa ogórkowa, pieczywo.
  • Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki.
  • Kapusta biała, papryka, ogórek.
  • Kompot owocowy.

Środa

  • Zupa rybna, pieczywo mieszane.
  • Zraz mielony, Kasza jęczmienna
  • Bukiet warzyw.
  • Kompot owocowy.

Czwartek

  • Zupa brokułowa, pieczywo mieszane.
  • Kotlet słoneczny, ziemniaki.
  • Marchewka z chrzanem.
  • Kompot owocowy.

 Piątek

  • Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
  • Makaron z twarogiem i śmietaną.
  • Kompot owocowy.
  • Owoc sezonowy.