Poniedziałek
- Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo mieszane.
- Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
- Pomidor ze szczypiorkiem.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa szpinakowa z jajkiem, pieczywo mieszane.
- Kurczak pieczony, ryż.
- Marchewka duszona.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa kalafiorowa, pieczywo mieszane.
- Pulpet w sosie koperkowym, kasza gryczana.
- Ogórek małosolny.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Kapuśniak z młodej kapusty, pieczywo mieszane.
- Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki
- Sałata lodowa, pomidor, ogórek.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
- Makaron z twarogiem, truskawkami i śmietaną.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.