Poniedziałek
- Zupa kapuśniak z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Rumsztyk wieprzowy, ziemniaki.
- Sałatka wiosenna (ogórek, rzodkiewki, pomidor, szczypiorek)
- Herbata owocowa
Wtorek
- Zupa barszcz czerwony, pieczywo mieszane.
- Kartacze lub pierogi z mięsem.
- Kapusta włoska z kukurydzą,
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
- Filet z indyka panierowany, ziemniaki.
- Pomidor ze szczypiorkiem.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa rybna z ziemniakami pieczywo mieszane.
- Zraz mielony, Kasza jęczmienna
- Ogórek kiszony.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Piątek
- Zupa grochowa, pieczywo mieszane.
- Naleśniki z twarogiem i polewą jogurtową.
- Kompot owocowy
- Owoc sezonowy.