Poniedziałek
- Zupa szczawiowa, pieczywo mieszane.
- Pulpet mielony w sosie pomidorowym, ziemniaki.
- Ogórek kiszony.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Wtorek
- Zupa ogórkowa, pieczywo.
- Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki.
- Kapusta biała, papryka, ogórek.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Zraz mielony, Kasza jęczmienna
- Bukiet warzyw.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa brokułowa, pieczywo mieszane.
- Kotlet słoneczny, ziemniaki.
- Marchewka z chrzanem.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
- Makaron z twarogiem i śmietaną.
- Kompot owocowy.
- Owoc sezonowy.