Poniedziałek
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
- Fasolka po bretońsku, bułeczka
- Jogurt owocowy pitny.
- Herbata owocowa.
Wtorek
- Zupa rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
- Kotlet mielony, ziemniaki.
- Marchewka mini na parze.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa krupnik z natką pietruszki, pieczywo mieszane.
- Spaghetti mięsno warzywne.
- Makaron.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo mieszane.
- Gyros drobiowy z sosem tzatziki, ryż.
- Surówka grecka(sałata lodowa, pomidor, ogórek, pestki)
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Piątek
- Zupa grochowa, pieczywo mieszane.
- Ryba w ziołach, ziemniaki.
- Kapusta kwaszona.
- Kompot owocowy.