Poniedziałek
- Zupa barszcz czerwony, pieczywo mieszane.
- Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
- Kapusta zasmażana.
- Kompot.
Wtorek
- Zupa szpinakowa z jajkiem, pieczywo mieszane.
- Kurczak pieczony, ryż paraboliczny.
- Surówka z marchwi, pietruszki i chrzanu z majonezem.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa jarzynowa, pieczywo mieszane.
- Pulpet w sosie koperkowym, kasza gryczana.
- Ogórek kiszony.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
- Filet z indyka w jajku, ziemniaki.
- Surówka z wielu kapust.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa barszcz ukraiński, pieczywo mieszane.
- Makaron z twarogiem, truskawkami i śmietaną.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.