PONIEDZIAŁEK
- Zupa krem z zielonego groszku z groszkiem ptysiowym
- Pieczeń wieprzowa, kasza bulgur
- Warzywa na parze
- Herbata truskawkowo-poziomkowa, owoc – banan
WTOREK
- Zupa chrzanowa z jajkiem i białą kiełbasą, pieczywo
- Krokiety drobiowe
- Surówka z młodej kapusty
- Lemoniada cytrynowo-pomarańczowa, owsianka
ŚRODA
- Zupa z ciecierzycy, pieczywo
- Gyros z sosem tzatziki, ryż
- Sałata lodowa, ogórek, pomidorki
- Kompot truskawkowy
CZWARTEK
- Zupa krupnik z kaszą jęczmienną
- Kotlet schabowy, ziemniaki
- Surówka buraczki
- Kompot owocowy, ciastka zbożowe
PIĄTEK
- Zupa barszcz czerwony, pieczywo
- Paluszki rybne, talarki
- Surówka ogórek kiszony
- Kompot śliwkowo-agrestowy
