PONIEDZIAŁEK
- Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo
- Gulasz wieprzowo-warzywny, kasza kuskus
- Marchew z groszkiem
- Herbata owocowa, owoc-banan
WTOREK
- Zupa fasolowa z boczkiem, pieczywo
- Krokiety drobiowe
- Surówka wielowarzywna
- Kompot owocowy
ŚRODA
- Zupa z rybna z ziemniakami, pieczywo
- Kotlet schabowy, ziemniaki
- Surówka z kapusty pekińskiej, ogórka, papryki,kukurydzy w sosie winegret
- Kompot truskawkowy
CZWARTEK
- Zupa krupnik z kaszą jęczmienną, pieczywo
- Makaron pełnoziarnisty z kurczakiem w sosie brokułowym
- Kompot malinowy, owoc-mandarynka
PIĄTEK
- Krem pomidorowy z bazylią i groszkiem ptysiowym
- Kluski leniwe z twarogiem i musem borówkowym
- Woda z arbuzem i melisą, mus owocowy
