Jadłospis – 17-21.03.2025 r.

PONIEDZIAŁEK

  • Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo
  • Gulasz wieprzowo-warzywny, kasza kuskus
  • Marchew z groszkiem
  • Herbata owocowa, owoc-banan

WTOREK

  • Zupa fasolowa z boczkiem, pieczywo
  • Krokiety drobiowe
  • Surówka wielowarzywna
  • Kompot owocowy

ŚRODA

  • Zupa z rybna z ziemniakami, pieczywo
  • Kotlet schabowy, ziemniaki
  • Surówka z kapusty pekińskiej, ogórka, papryki,kukurydzy w sosie winegret
  • Kompot truskawkowy

CZWARTEK

  • Zupa krupnik z kaszą jęczmienną, pieczywo
  • Makaron pełnoziarnisty z kurczakiem w sosie brokułowym
  • Kompot malinowy, owoc-mandarynka

PIĄTEK

  • Krem pomidorowy z bazylią i groszkiem ptysiowym
  • Kluski leniwe z twarogiem i musem borówkowym
  • Woda z arbuzem i melisą, mus owocowy