Jadłospis – 17-21.05

Poniedziałek

  • Zupa barszcz czerwony z ziemniakami, pieczywo
  • Gulasz mięsno- warzywny, kasza gryczana.
  • Ogórek małosolny, herbata owocowa

Wtorek

  • Zupa jarzynowa z koperkiem, pieczywo
  • Kotlet słoneczny, ziemniaki
  • Kapusta biała z papryką i ogórkiem
  • Kompot owocowy

Środa

  • Zupa koperkowa , pieczywo
  • Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki
  • Pomidor ze szczypiorem i majonezem.
  • Kompot owocowy

Czwartek

  • Zupa kalafiorowa z ziemniakami, pieczywo
  • Kotlet pożarski, ryż paraboliczny.
  • Marchewka mini na parze.
  • Kompot owocowy.

Piątek

  • Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
  • Filet rybny z serem, ziemniaki.
  • Rzodkiewka, ogórek i pomidor ze śmietaną
  • Kompot owocowy. Owoc.