Poniedziałek
- Zupa barszcz czerwony z ziemniakami, pieczywo
- Gulasz mięsno-warzywny, kasza jęczmienna.
- Ogórek kiszony, herbata owocowa
Wtorek
- Zupa pomidorowa z ryżem i koperkiem, pieczywo
- Kotlet mielony, ziemniaki
- Kapusta biała z papryką i ogórkiem
- Kompot owocowy
Środa
- Zupa rybna z natką pietruszki, pieczywo
- Kotlet schabowy, ziemniaki
- Sałata lodowa, pomidor, ogórek z oliwą z oliwek.
- Kompot owocowy
Czwartek
- Zupa kalafiorowa z ziemniakami, pieczywo
- Kotlet pożarski, ryż paraboliczny.
- Marchewka z chrzanem i jogurtem.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Piątek
- Zupa grochowa z natką pietruszki, pieczywo mieszane.
- Kotlet ziemniaczany z sosem pieczarkowym
- Kapusta kiszona z olejem.
- Kompot owocowy.