Poniedziałek
- Zupa kapuśniak z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Kotlet mielony, kasza gryczana
- Fasolka szparagowa na parze
- Herbata owocowa
Wtorek
- Zupa barszcz czerwony z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Pierogi z mięsem i okrasą
- Kapusta kiszona z olejem
- Kompot owocowy
Środa
- Zupa ogórkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Fasolka po bretońsku, bułeczka
- Jogurt pitny
- Kompot owocowy
Czwartek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane
- Kotlet pożarski, ziemniaki
- Marchewka z porem
- Napar z mięty, miodu i cytryny
Piątek
- Zupa grochowa z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Filet rybny zapiekany, ziemniaki
- Kapusta czerwona z sosem majonezowo-jogurtowym
- Kompot owocowy