Poniedziałek
- Zupa kapuśniak z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Kotlet mielony z sosem pieczarkowym, kasza gryczana
- Fasolka szparagowa na parze
- Herbata owocowa.
Wtorek
- Zupa barszcz czerwony z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Kartacze z mięsem i okrasą
- Surówka z wielu kapust
- Kompot owocowy
Środa
- Zupa rybna z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki
- Ogórek kiszony, papryka, marchewka, cebula z oliwą
- Kompot owocowy
Czwartek
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane
- Kotlet pożarski, ziemniaki
- Kapusta pekińska, papryka, ogórek zielony z sosem majonezowo- jogurtowym
- Napar z mięty, miodu i cytryny
Piątek
- Zupa grochowa z ziemniakami, pieczywo mieszane
- Makaron z twarogiem, truskawkami i polewą jogurtowo-śmietanową
- Kompot. Owoc sezonowy