Jadłospis – 25-29.03

Poniedziałek

  • Zupa brokułowa, pieczywo mieszane.
  • Pulpet mielony w sosie pomidorowym, kasza bulgur.
  • Sałatka z ogórka i papryki.
  • Kompot owocowy.

Wtorek

  • Zupa ogórkowa, pieczywo.
  • Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki.
  • Kapusta biała, papryka, ogórek.
  • Kompot owocowy.

Środa

  • Zupa rybna, pieczywo mieszane.
  • Zraz mielony, kasza jęczmienna.
  • Bukiet warzyw.
  • Napar z mięty, miodu i cytryny.

Czwartek

  • Zupa koperkowa, pieczywo mieszane.
  • Kotlet słoneczny, ziemniaki.
  • Mini marchewka na parze.
  • Kompot owocowy.

Piątek

  • Zupa grochowa, pieczywo mieszane.
  • Makaron z twarogiem i śmietaną.
  • Kompot owocowy.
  • Owoc sezonowy.