Poniedziałek
- Zupa pomidorowa z makaronem, pieczywo mieszane.
- Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
- Kapusta z koperkiem.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Wtorek
- Zupa botwinka z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Kartacze z mięsem i okrasą.
- Pomidor, ogórek, szczypior, rzodkiewka.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa kalafiorowa, pieczywo mieszane.
- Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki.
- Surówka pomidora ze szczypiorem.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
- Udko pieczone, ryż.
- Marchewka z porem.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa fasolowa, pieczywo mieszane.
- Naleśniki serem i polewą.
- Kompot.
- Owoc.