Jadłospis 04-08.03

Obrazek wyróżniający - stołówka

Poniedziałek

  • Zupa pomidorowa z makaronem, pieczywo mieszane.
  • Kartacze z mięsem i okrasą.
  • Kapusta czerwona z majonezem.
  • Napar z mięty, miodu i cytryny.

Wtorek

  • Zupa koperkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
  • Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki.
  • Buraczki czerwone z olejem.
  • Kompot owocowy.

Środa

  • Zupa kapuśniak, pieczywo mieszane.
  • Ryba po grecku, ziemniaki.
  • Banan.
  • Kompot owocowy.

Czwartek

  • Zupa barszcz czerwony z ziemniakami, pieczywo mieszane.
  • Udko pieczone, ryż.
  • Marchewka mini na parze.
  • Kompot owocowy.

Piątek

  • Zupa fasolowa, pieczywo mieszane.
  • Pierogi z serem i polewą.
  • Kompot. Owoc.