Jadłospis – 04-08.02

Obrazek wyróżniający - stołówka

Poniedziałek

  • Zupa pomidorowa z ryżem, pieczywo mieszane.
  • Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
  • Kapusta zasmażana.
  • Kompot owocowy.

Wtorek

  • Zupa pieczarkowa z makaronem, pieczywo mieszane.
  • Kartacze z mięsem i okrasą.
  • Ogórek kiszony z papryką i olejem.
  • Kompot owocowy.

Środa

  • Zupka kalafiorowa, pieczywo mieszane.
  • Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki.
  • Buraczki czerwone.
  • Kompot owocowy.

Czwartek

  • Zupa barszcz czerwony z ziemniakami, pieczywo mieszane.
  • Udko pieczone, ryż.
  • Marchewka mini na parze.
  • Herbata owocowa.

Piątek

  • Zupa fasolowa, pieczywo mieszane.
  • Ryba w sosie greckim, ziemniaki.
  • Kompot.
  • Owoc.