Jadłospis 17-21.12

Obrazek wyróżniający - stołówka

Poniedziałek

  • Zupa pomidorowa z ryżem, pieczywo mieszane
  • Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
  • Kapusta zasmażana.
  • Napar z mięty, miodu i cytryny.

Wtorek

  • Zupa pieczarkowa z makaronem, pieczywo mieszane.
  • Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki.
  • Fasolka szparagowa po amerykańsku.
  • Kompot owocowy.

Środa

  • Zupa szpinakowa z jajkiem, pieczywo mieszane.
  • Kurczak pieczony, ryż.
  • Marchewka mini na parze.
  • Kompot owocowy.

Czwartek

  • Zupa brokułowa, pieczywo mieszane.
  • Kotlet pożarski, makaron.
  • Kapusta pekińska, ogórek, papryka i sos.
  • Herbata owocowa.

Piątek

  • Suchy prowiant