Poniedziałek
- Zupa koperkowa z ryżem, pieczywo mieszane.
- Pulpet mielony w sosie pomidorowym, ziemniaki.
- Kapusta czerwona. Napar z mięty, miodu i cytryny.
Wtorek
- Rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
- Kotlet słoneczny, ziemniaki.
- Marchewka z chrzanem.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
- Fasolka po bretońsku, bułeczka kajzerka.
- Jogurt pitny.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Zraz mielony w sosie, kasza gryczana.
- Bukiet warzyw na parze.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa z cieciorki, pieczywo mieszane.
- Pierogi z serem i polewą jogurtowo-śmietanową.
- Kompot owocowy.
- Owoc sezonowy.