Jadłospis – 26-30.11

Obrazek wyróżniający - stołówka

Poniedziałek

  • Zupa ogórkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
  • Spaghetti mięsno warzywne, makaron.
  • Kompot owocowy.
  • Owoc.

Wtorek

  • Rosół z natką pietruszki, pieczywo mieszane.
  • Kotleciki z indyka ze szczypiorem i papryką, ziemniaki.
  • Marchewka z porem i sosem majonezowym.
  • Kompot owocowy.

Środa

  • Zupa rybna, pieczywo mieszane.
  • Kotlet mielony, ziemniaki.
  • Kapusta biała, papryka, ogórek z sosem winegret.
  • Napar z mięty, miodu i cytryny.

Czwartek

  • Zupa kalafiorowa, pieczywo mieszane.
  • Fasolka po bretońsku, bułeczka.
  • Jogurt owocowy.
  • Kompot owocowy.

Piątek

  • Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
  • Naleśniki z serem i polewą śmietanowo – jogurtową.
  • Kompot.
  • Owoc.