Poniedziałek
- Zupa ogórkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Spaghetti mięsno warzywne, makaron.
- Kompot owocowy.
- Owoc.
Wtorek
- Rosół z natką pietruszki, pieczywo mieszane.
- Kotleciki z indyka ze szczypiorem i papryką, ziemniaki.
- Marchewka z porem i sosem majonezowym.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Kotlet mielony, ziemniaki.
- Kapusta biała, papryka, ogórek z sosem winegret.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Czwartek
- Zupa kalafiorowa, pieczywo mieszane.
- Fasolka po bretońsku, bułeczka.
- Jogurt owocowy.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
- Naleśniki z serem i polewą śmietanowo – jogurtową.
- Kompot.
- Owoc.