Poniedziałek
- Zupa pomidorowa, pieczywo mieszane.
- Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
- Kapusta zasmażana.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Kartacze z mięsem i okrasą.
- Kapusta czerwona z sosem majonezowym.
- Kompot owocowy.
- Jogurt owocowy.
Środa
- Zupa brokułowa, pieczywo mieszane.
- Schab z pieczarką, kasza gryczana.
- Buraczki czerwone.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Czwartek
- Zupa ogórkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Udko z kurczaka pieczone, ryż.
- Marchewka mini na parze.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo mieszane.
- Ryba po grecku, ziemniaki.
- Kompot owocowy.
- Owoc sezonowy.