Poniedziałek
- Zupa koperkowa, pieczywo mieszane.
- Pulpet mielony, ziemniaki.
- Surówka grecka (sałata lodowa, ogórek, pomidor, pestki)
- Herbata z miodem.
Wtorek
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
- Fasolka po bretońsku, bułeczka.
- Jogurt pitny owocowy.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa chrzanowa z jajkiem, pieczywo mieszane.
- Kotlet słoneczny, ryż.
- Marchewka z porem.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Zraz mielony w sosie własnym, kasza jęczmienna.
- Mizeria lub buraczki czerwone.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Piątek
- Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
- Makaron z twarogiem i truskawkami.
- Kompot owocowy.
- Owoc sezonowy.