Poniedziałek
- Zupa barszcz czerwony, pieczywo mieszane.
- Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
- Kapusta młoda z koperkiem.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa pomidorowa, pieczywo mieszane.
- Kotlet pożarski, ziemniaki.
- Mizeria ze śmietaną.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Udko z kurczaka pieczone, ryż.
- Marchewka mini na parze.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa brokułowa, pieczywo mieszane.
- Schab w sosie chrzanowym, kasza bulgur.
- Ogórek małosolny.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa grochowa, pieczywo mieszane.
- Ryba po grecku, ziemniaki.
- Kompot.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.