Poniedziałek
- Zupa kapuśniak z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Spaghetti mięsno warzywne, makaron.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
- Filet z indyka w jajku, ziemniaki.
- Marchewka z porem.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
- Kotlet mielony, ziemniaki.
- Pomidor ze szczypiorkiem.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Czwartek
- Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo mieszane.
- Gyros z indyka z sosem czosnkowym, ryż.
- Sałatka grecka.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Naleśniki z serem i polewą śmietanowo – jogurtową
- Kompot. Owoc.