Poniedziałek
- Zupa brokułowa, pieczywo mieszane.
- Kotlet pożarski, ziemniaki
- Mizeria ze śmietaną.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa barszcz czerwony, pieczywo mieszane.
- Fasolka po bretońsku, bułeczka.
- Jogurt pitny.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Udko z kurczaka pieczone, ryż.
- Surówka z nowalijek (pomidor, ogórek, rzodkiewka, szczypiorek).
- Herbata z mięty, miodu i cytryny.
Czwartek
- Zupa pomidorowa, pieczywo mieszane.
- Schab w sosie chrzanowym, kasza bulgur.
- Buraczki czerwone.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa grochowa, pieczywo mieszane.
- Ryba po grecku, ziemniaki.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.