Jadłospis – 10-13.04

Obrazek wyróżniający - stołówka

Wtorek

  • Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
  • Kotlet schabowy panierowany, ziemniaki.
  • Sałata lodowa, pomidor, ogórek, pestki z sosem ogrodowym.
  • Herbata miętowa z miodem i cytryną.

Środa

  • Zupa koperkowa, pieczywo mieszane.
  • Gulasz drobiowy, ziemniaki.
  • Pomidor ze szczypiorkiem.
  • Kompot owocowy.

Czwartek

  • Zupa rybna, pieczywo mieszane.
  • Zraz mielony w sosie własnym, kasza jęczmienna.
  • Buraczki czerwone.
  • Kompot owocowy.

Piątek

  • Zupa z soczewicy, pieczywo mieszane.
  • Makaron z twarogiem, truskawkami i polewą śmietanową.
  • Kompot.
  • Owoc sezonowy.