Jadłospis – 26.02 – 02.03

Obrazek wyróżniający - stołówka

Poniedziałek

  • Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
  • Spaghetti mięsno warzywne, makaron.
  • Kompot owocowy.

Wtorek

  • Zupa rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
  • Filet z indyka w jajku, ziemniaki.
  • Marchewka z porem i sosem majonezowym.
  • Kompot owocowy

Środa

  • Zupa rybna, pieczywo mieszane.
  • Kotlet mielony, kasza bulgur.
  • Fasolka szparagowa.
  • Kompot owocowy.

Czwartek

  • Zupa jarzynowa, pieczywo mieszane.
  • Kiełbasa biała, ziemniaki.
  • Kapusta zasmażona.
  • Kompot owocowy.

Piątek

  • Zupa barszcz ukraiński, pieczywo mieszane.
  • Naleśniki z serem i polewą śmietanowo-jogurtową.
  • Kompot.
  • Owoc sezonowy.