Poniedziałek
- Zupa barszcz czerwony, pieczywo mieszane.
- Kartacze z mięsem i okrasą.
- Ogórek kwaszony z papryką i olejem.
- Herbata owocowa.
Wtorek
- Zupa krem z brokuł, pieczywo mieszane.
- Kotlet pożarski, ziemniaki.
- Surówka z kapusty i marchwi z sosem majonezowym.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Udko pieczone z kurczaka, ryż.
- Marchewka z pestkami słonecznika i natką pietruszki.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Czwartek
- Zupa pomidorowa z ryżem, pieczywo mieszane.
- Schab w sosie chrzanowym, kasza gryczana.
- Buraczki czerwone.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa fasolowa, pieczywo mieszane.
- Ryba po grecku, ziemniaki.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.