Poniedziałek
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
- Spaghetti mięsno warzywne, makaron.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
- Kotlet słoneczny, ziemniaki.
- Marchewka z porem i sosem majonezowym.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa kalafiorowa, pieczywo mieszane.
- Pulpet w sosie pomidorowym, kasza.
- Ogórek kiszony.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Czwartek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Filet z indyka w jajku, ziemniaki.
- Sałatka grecka.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa barszcz ukraiński, pieczywo mieszane.
- Pierogi z polewą śmietanowo – truskawkową.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.