Poniedziałek
- Zupa szczawiowa z jajkiem, pieczywo mieszane.
- Gulasz strogonow, kasza jęczmienna.
- Ogórek kwaszony.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa pomidorowa z ryżem, pieczywo mieszane.
- Kotlet pożarski, ziemniaki.
- Surówka z kapusty i marchwi z sosem majonezowym.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Środa
- Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Udko pieczone z kurczaka, ryż.
- Warzywa na parze.
- Herbata owocowa.
Czwartek
- Zupa brokułowa, pieczywo mieszane.
- Kiełbasa po węgiersku, kluski śląskie.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa barszcz ukraiński, pieczywo mieszane.
- Pierogi z serem i polewą.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.