Poniedziałek
- Zupa pieczarkowa, pieczywo mieszane.
- Bigos z chudym mięsem i kiełbasą, ziemniaki.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa szpinakowa z jajkiem, pieczywo mieszane.
- Pulpet w sosie pomidorowym, kasza bulgur.
- Surówka z ogórka kiszonego.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Środa
- Zupa pomidorowa, pieczywo mieszane.
- Kiełbasa biała parzona, ziemniaki.
- Kapusta zasmażana.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Gulasz drobiowy, ziemniaki.
- Pomidor ze szczypiorem.
- Herbata owocowa.
Piątek
- Zupa fasolowa, pieczywo mieszane.
- Makaron z twarogiem, truskawkami i śmietaną.
- Owoc sezonowy.
- Kompot owocowy.