Poniedziałek
- Zupa barszcz czerwony, pieczywo mieszane.
- Kartacze z okrasą.
- Surówka z kapusty czerwonej.
- Herbata owocowa.
Wtorek
- Zupa krem z brokuł z pestkami, pieczywo mieszane.
- Kotlet pożarski, ziemniaki.
- Surówka z kapusty i marchwi z sosem majonezowym.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Środa
- Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
- Udko pieczone z kurczaka, ryż
- Marchewka z pestkami słonecznika i natką pietruszki.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa pomidorowa z ryżem, pieczywo mieszane.
- Schab w sosie chrzanowym, kasza gryczana.
- Buraczki czerwone.
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa fasolowa, pieczywo mieszane.
- Pierogi z serem i polewą.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.