Jadłospis – 16-20.10

Obrazek wyróżniający - stołówka

Poniedziałek

  • Zupa krem z brokuł z pestkami, pieczywo mieszane
  • Kartacze z okrasą.
  • Ogórek z papryką, marchewką i olejem.
  • Kompot owocowy.

Wtorek

  • Zupa fasolowa, pieczywo mieszane.
  • Kotlet pożarski, ziemniaki.
  • Surówka z kapusty i marchwi z sosem majonezowym.
  • Herbata owocowa

Środa – brak obiadów

Czwartek

  • Zupa pieczarkowa z ziemniakami, pieczywo mieszane.
  • Udko pieczone z kurczaka, ryż
  • Marchewka mini.
  • Napar z mięty, miodu i cytryny.

Piątek

  • Zupa barszcz czerwony, pieczywo mieszane.
  • Ryba z sosem greckim, ziemniaki.
  • Kompot.
  • Owoc sezonowy.