Poniedziałek
- Zupa pieczarkowa z makaronem, pieczywo mieszane.
- Bigos z chudym mięsem i kiełbasą, ziemniaki.
- Herbata owocowa.
Wtorek
- Zupa szpinakowa z jajkiem, pieczywo mieszane.
- Rumsztyk z cebulą, kasza bulgur.
- Surówka z ogórka kiszonego z marchewką.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Środa
- Zupa jarzynowa, pieczywo mieszane.
- Pulpet w sosie koperkowym, makaron.
- Surówka z wielu kapust.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa pomidorowa z ryżem, pieczywo mieszane.
- Fasolka po bretońsku.
- Bułeczka zwykła.
- Kompot owocowy
Piątek
- Zupa barszcz ukraiński, pieczywo mieszane.
- Ryba saute, ziemniaki.
- Kapusta kiszona z olejem
- Kompot owocowy.