Poniedziałek
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
- Spaghetti z sosem bolońskim i makaronem.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa rosół z makaronem, pieczywo mieszane.
- Indyk w warzywach, ziemniaki.
- Napar z mięty, miodu i cytryna.
Środa
- Zupa krupnik z natką pietruszki, pieczywo mieszane.
- Kotlet mielony, ziemniaki.
- Marchewka mini na parze.
- Kompot owocowy.
Czwartek
- Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo mieszane.
- Gyros drobiowy z sosem tzatziki, ryż.
- Surówka grecka (sałata lodowa, pomidor, ogórek, pestki)
- Herbata malinowa.
Piątek
- Zupa rybna, pieczywo mieszane.
- Serniczki lub naleśniki z polewą.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.