Poniedziałek
- Zupa ogórkowa, pieczywo mieszane.
- Spaghetti z sosem bolońskim i makaronem.
- Kompot owocowy.
Wtorek
- Zupa pomidorowa z makaronem, pieczywo mieszane.
- Schab w sosie chrzanowym, kasza jęczmienna.
- Surówka z buraka czerwonego.
- Kompot owocowy.
Środa
- Zupa krupnik z natką pietruszki, pieczywo.
- Kotlet pożarski, ziemniaki.
- Marchewka mini na parze.
- Napar z mięty, miodu i cytryny.
Czwartek
- Zupa z fasolki szparagowej, pieczywo mieszane.
- Gyros drobiowy z sosem tzatzyki, ryż.
- Surówka grecka (sałata lodowa, pomidor, ogórek, pestki słonecznika).
- Kompot owocowy.
Piątek
- Zupa grochowa, pieczywo mieszane.
- Ryba w ziołach, ziemniaki.
- Kapusta biała z papryką i ogórkiem.
- Kompot.
- Owoc sezonowy.